2023-08-04: Wijzigingen automatisch lidmaatschap Bibliotheek Hasselt Limburg

Logo Bhl (1) Logo Bhl (1)

In het verleden waren medewerkers van UHasselt en studenten Rechten en Sociale wetenschappen automatisch lid van de BHL. Daar komt vanaf academiejaar 2023-2024 verandering in. Alle medewerkers en studenten van UHasselt kunnen nog steeds gratis lid worden van de Bibliotheek Hasselt Limburg, maar in tegenstelling tot de voorbije jaren gebeurt dat niet langer automatisch. Wie interesse heeft in een gratis BHL-lidkaart, kan zich inschrijven via deze webpagina.

Ben je al lid, dan kun je je lidmaatschap via bovenstaande webpagina verlengen. Vraag je een nieuwe kaart aan? Dan brengt BHL je op de hoogte van zodra je lidkaart klaar ligt. Dat duurt enkele werkdagen. Je kunt je lidkaart nadien op vertoon van je identiteitskaart afhalen aan het onthaal van BHL.

Het lidmaatschap is geldig tot en met 31 oktober volgend jaar en kan elk jaar verlengd worden zolang je student of bezoldigd medewerker bent aan UHasselt.

Gratis lidkaart Bibliotheek Hasselt Limburg

Nood aan nog meer leesmateriaal? Als student of medewerker van UHasselt kun je je eenvoudig aanmelden voor een gratis lidmaatschap van Bibliotheek Hasselt Limburg.

Logo Bhl (1)