Hou mij op de hoogte

Logo UHasselt

menu

Toekomstige studenten


Maak kennis met UHasselt

Toekomstige studenten

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

Welkom! Fijn dat je hier bent.
Zo kan je je meteen inschrijven voor de infodag van jouw keuze.

Waarom is UHasselt iets voor jou? Goede vraag.
Aan de universiteit van vandaag is doen een hoofdvak, geef jij je richting richting en mag je alles in vraag stellen. Zelfs het concept van de universiteit zelf. Dat hebben wij ook gedaan. Daarom gaan wij voor kleine groepen, veel interactie, korte lesperiodes en snelle feedback. Je bent nu al welkom aan de universiteit van vandaag.

Op onze infodagen ontdek je alles over onze opleidingen, onze professoren en de campus.
Kies welke richting jij uit wil en schrijf je in.

 

INFODAGEN 2020 

 

INFODAG: zaterdag 14 maart 2020 - van 10.00 - 16.00 uur

INFODAG: zaterdag 25 april 2020 - van 10.00 - 16.00 uur

Op onze infodagen kan je terecht voor uitleg over onze bachelor -, master- en schakelprogramma's. Hieronder vallen ook onze educatieve masteropleidingen.

Er is er een doorlopende infomarkt met infostandjes per opleiding waar je uitleg kan vragen, boeken kan inkijken en een praatje kan slaan met onze studenten. Daarnaast zijn er specifieke infosessies per opleiding.  Kies welke opleiding je interesseert en schrijf je in voor deze specifieke infosessie(s).

Ben je al aan het werk en wens je je kennis te verbreden of te verdiepen? Tijdens onze infodagen kan je ook kennis maken met ons aanbod levenslang leren (postgraduaten, MBA, bijscholingen, expertopleidingen...). Je ontdekt alles hierover aan de infostand van de School of Expert Education van UHasselt.

 

INFOMARKT: maandag 31 augustus 2020 - van 13.30 - 17.30 uur

SID-INs 2020

Jaarlijks worden door het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming de studie-informatiedagen (SID-in) georganiseerd. Universiteit Hasselt zal ook op deze SID-ins vertegenwoordigd zijn. Klik hier voor meer info over de verschillende data en locaties.