Logo UHasselt

menu

Toekomstige studenten


Maak kennis met UHasselt

Toekomstige studenten

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

Welkom! Fijn dat je hier bent.
Zo kan je je meteen inschrijven voor de infodag van jouw keuze.

Waarom is UHasselt iets voor jou? Goede vraag.
Aan de universiteit van vandaag is doen een hoofdvak, geef jij je richting richting en mag je alles in vraag stellen. Zelfs het concept van de universiteit zelf. Dat hebben wij ook gedaan. Daarom gaan wij voor kleine groepen, veel interactie, korte lesperiodes en snelle feedback. Je bent nu al welkom aan de universiteit van vandaag.

Op onze infodagen ontdek je alles over onze opleidingen, onze professoren en de campus. Er zal doorlopend een infomarkt zijn maar je kan over elke opleiding ook presentaties volgen. Neem zeker ook een kijkje in één van de vele labo’s, ontwerpstudio’s en praktijklokalen.

Daarnaast zijn er ook infosessies over studie- en studentenbegeleiding, studentenvoorzieningen (op kot gaan, kosten ...) en voor studenten met een migratieachtergrond


Kies welke richting jij uit wil en schrijf je in.


Infodagen 2018

 

SID-ins 2018

Jaarlijks worden door het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming de studie-informatiedagen (SID-in) georganiseerd. Universiteit Hasselt zal ook op deze SID-ins vertegenwoordigd zijn. Klik hier voor meer info over de verschillende data en locaties.