Kom kennismaken tijdens één van onze infomomenten!

  • Krijg een rondleiding op de campus
  • Bekijk ons volledige aanbod van opleidingen
  • Stel al je vragen aan de professoren
  • Ontdek van échte studenten hoe het leven aan UHasselt eruit ziet!
Pen Uhasselt 01 Pen Uhasselt 01
Gebouw D Buiten LR 24
27 okt

Infoavond voor toekomstige studenten en hun ouders

27 oktober 2022
18:30
Campus Diepenbeek - gebouw D
Umbracoadmin V2 Transparant

Download hier je brochure, of laat deze per post naar je opsturen!

Ontdek hier welke opleiding jíj wilt volgen!

Bij ons kan je terecht voor héél wat opleidingen, en dat kan soms overweldigend zijn. Daarom zetten wij alle informatie voor jou nog even op een rijtje.

Ontdek hier onze opleidingen!

Nog vragen over je studiekeuze?

Achter studiekeuze@uhasselt.be zit een enthousiast team voor je klaar dat al je vragen zal beantwoorden! Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met ons. Elke vraag wordt met de nodige aandacht en discretie behandeld. Je kan natuurlijk ook onderstaand formulier gebruiken!

Vraag een brochure aan

Alle informatie over onze opleidingen vind je in de digitale brochures. Heb je toch liever een exemplaar in je handen? Dat kan zeker ook! Zo'n fysiek boekje is zeker zo handig om aantekeningen in te maken, je vragen te noteren, post-its te kleven bij belangrijke informatie, etc. Een brochure per post aanvragen doe je op deze pagina.

Online beurs

En waarom niet: "elke dag infodag"?! Je hoeft immers niet te wachten op een infodag om de informatie te vinden die jij wilt weten. Op deze virtuele beurs kan jij op elk moment terecht. Je kan er online presentaties bekijken van onze verschillende opleidingen, je nodige voorkennis checken, de beroepsmogelijkheden ontdekken, onze studentenbegeleiding bekijken, je studiefinanciering berekenen,...

Studietips

Je studiekeuze maken kan overweldigend zijn. Dat weten we maar al te goed. Grasduin daarom eens in onze studietips. Je vindt er onder andere een stappenplan dat je helpt om een goede keuze te maken.

Virtuele rondleiding

Terechtkomen in een nieuwe omgeving kan spannend zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. Om je goed voor te bereiden maakten we enkele filmpjes van onze campussen. Zo kan je direct ontdekken waar je kan parkeren, waar de ingang is, waar je les hebt, etc. Bekijk hier het filmpje van Campus Hasselt of breng Campus Diepenbeek een bezoekje.

Voor professionals

Ale informatie voor professionals die op zoek zijn naar een opleiding kan teruggevonden worden op bij de School for Expert Educations (of mail hen op SEE@uhasselt.be)

Blijf op de hoogte van het studieaanbod & infodagen!

  • Ontvang in je mailbox alle informatie over infodagen
  • Gepersonaliseerde info op jouw maat
  • Ontdek gaandeweg wat jij wil!
Campus Hasselt Lr 17