Hieronder vindt u een overzicht van alle nieuwsberichten over UHasselt

Voor persvragen, kan u hier terecht

UHasselt, campus Hasselt, voorzijde gebouw UHasselt, campus Hasselt, voorzijde gebouw
Unnamed (7)
01 jul

UHasselt en Noorderhart richten het Universitair MS Centrum op

12 jaar na de opstart van het MS Netwerk Limburg bundelen partners UHasselt-BIOMED en Noorderhart (voormalig Mariaziekenhuis Noord Limburg) voortaan hun krachten in het Universitair MS Centrum.

BB Geneeskundestud Corona 04

Geneeskundestudenten UHasselt als vrijwilliger aan de slag in zorgcentra

Een veertigtal derdejaarsstudenten Geneeskunde aan UHasselt zijn als vrijwilliger aan de slag in de gezondheidszorg. De faculteit Geneeskunde en levenswetenschappen deed een rondvraag bij ziekenhuizen en huisartsenpraktijken of zij hulp konden gebruiken tijdens de coronacrisis.

20 01 30 Leerstoel Herman Reynders 01 BLOKBEELD

Herman Reynders leidt leerstoel UHasselt rond onderwijsongelijkheid Limburg

De volgende drie jaar zal UHasselt binnen de leerstoel ‘Inclusief en Excellent Onderwijs’ onderzoek voeren naar het wegwerken van onderwijsongelijkheid in Limburg. Herman Reynders, afscheidnemend gouverneur van de provincie Limburg, zal deze leerstoel leiden.